پورتال سازمانی

پرتال سازمانی

پورتال هوشمند


Unable to load control 'DesktopModules/GalleryKind/GalleryKind.ascx'!
The file '/DesktopModules/GalleryKind/GalleryKind.ascx' does not exist.
اخبار و رويدادها
دسته بندي اخبار 
کد خبر : ۱۱۲۶۳۵  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ 
۱۲:۳۷:۴۷
کد خبر : ۱۱۲۴۰۵  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۳ 
۷:۴۴:۲
صفحه1از112123456...112.بعدي.برو

مزايده و مناقصه‌هاي مركز تحقيقات
تاریخ انتشار : 1398/02/17 تاريخ ايجاد : 1398/02/17 شماره پرونده : خلاصه
تعداد دریافت : 0
    تاریخ انتشار : 1398/02/17 تاريخ ايجاد : 1398/02/17 شماره پرونده : خلاصه
    تعداد دریافت : 0
      صفحه1از25123456...25.بعدي.برو

      دستورالعمل‌هاي فني
      10 راهکار اساسی حفاظت از منابع طبیعی در جهت رسیدن به یک توسعه پایدار در کشور مهردادبهاروندی: کارشناس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و دانشجوی سال آخر دکتری منابع طبیعی اگر چه در دنیای امروزی به جهت توازن و تعادلی که بین موجودات و طبیعت حاصل می‌گردد. منابع طبیعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار‌است و جوامع بشری از ابتدای خلقت تاکنون توانسته به جهت رفع نیازهای خود از پتانسیل‌های این نعمت الهی به‌طور متوسط بهره‌مند گردد. اما فشارهای مازاد بر ظرفیت این منابع الهی و تجدیدشونده، چالش‌های جدی را در کشور به همراه خواهد داشت، لذا اقدامات ذیل می‌تواند در جهت توجه به این ثروت‌های الهی بخشی از نگرانی جامعه را کاهش دهد.

        سورگوم با نام علمي Sorghum bicolar L. گياهي از خانواده غلات است. گیاه سورگوم شامل چهار نوع سورگوم دانه‌ای، علوفه‌ای، شیرین و جاروئی می­باشد که در این میان سورگوم دانه‌ای و سورگوم علوفه‌ای در کشورمان ارزش اقتصادی بالاتری دارد. از دانه­ سورگوم دانه­ای برای خوراک دام و طیور استفاده می­شود و سورگوم علوفه­ای که دارای ساقه­های بلند شیرین و آبدار است مورد تعلیف دام قرار می­گیرد. توجه شود که چرای مستقیم دام از علوفه­ی تازه سورگوم ممکن است باعث مسمومیت دام شود، زیرا در برگ­های سورگوم ماده­ی سمی اسیدپروسیک وجود دارد. اما این ماده سمی پس از برداشت علوفه و یا در جریان سیلو شدن یا خشک شدن سورگوم از بین می­رود. اگرچه ارقام اصلاح شده سورگوم حاوی اسیدپروسیک کمتری می‌باشند، لیکن آز آنجاکه عواملی همچون مصرف زیاد نیتروژن و یا تنش­های محیطی مانند خشکی میزان این مواد سمی در پیکره گیاه را افزایش می­دهند، بهتر است از تعلیف مستقیم دام جلوگیری شود و پس از برداشت، خشک شدن یا سیلو شدن به مصرف دام برسد.

        ارزش غذائی دانه سورگوم مشابه دیگر غلات است و در مقایسه با دانه ذرت، میزان پروتئین سورگوم دانه‌ای زیادتر، ولی میزان چربی آن کمتر است. سورگوم علوفه­ای چند چین بسته به طول فصل رشد منطقه دارد، لذا از تولید بالائی برخوردار بوده و در زمان­های مختلف تولید علوفه می­نماید.

          صفحه1از512345.بعدي.برو

          آمار بازدید
          آمار کل بازدید287836
          پربیننده ترین روز1394/09/16
          بازدید امروز2
          بازدید دیروز61
          میانگین بازدید روزانه در سی روز گذشته55
          بازدید صفحه58935

          ورود به سیستم
          نام کاربري:
          کلمه عبور:
          ورود به سيستم
          کد عبور خود را فراموش کرده ام

          Login
          نام کاربري:
          کلمه عبور:
          ورود به سيستم
          کد عبور خود را فراموش کرده ام

          شعار سال

          مناسبت‌ها

          «أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ»



          آدرس

          نشانی:

          لرستان، خرم آباد ، میدان پلیس، خیابان کشاورز

          روبه روی ورزشگاه تختی، مرکز تحقیقات و آموزش

          کشاورزی و منابع طبیعی لرستان

          تلفن:

          066-3330303080

          066-33304080

          نمابر:

          066-33302202

          مدیر سایت:
          09160506624





           






           

           
           

           




          5.3.12.0
          V5.3.12.0