به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان آزادبخت محقق ارشد تحقیقات بیماری شناسی گیاهی بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز هدف از برگزاری این دوره آموزشی را توسعه بخش کشاورزی و کشت در فضاهای بسته عنوان کرد و گفت: کشت وپرورش قارچهای خوراکی نه تنها ارزبر نیست بلکه بسیار نیز میتواند ارز آور باشد.
وی با اشاره به اینکه پرورش قارچهای خوراکی در مقایسه با دیگر محصولات کشاورزی و باغی بسیار متفاوت بوده واحتیاج به دانش فنی ،تخصص و مهارت زیاد دارد، افزود: بدون پشتوانه علمی و دانش فنی نه تنها نتیجه مطلوب حاصل نمیشود بلکه باعث اتلاف سرمایه نیز خواهد شد.
آزادبخت ادامه داد: در این دوره آموزشی تشریح ساختار قارچ، مراحل پرورش قارچ، تولید کمپوست قارچ، کشت اسپان، انواع سالن ها، مراحل پرورش قارچ دکمه ای شامل دوره ریسه دوانی در کمپوست، دوره ریسه دوانی در خاک پوششی، مرحله هوادهی و مرحله باردهی مهمترین سرفصلهایی بود که تدریس شد.
دوره آموزشی شیوه های پرورش قارچ خوراکی از ششم تیرماه سال جاری به مدت 5 روز در محل فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان خرمآباد برگزار شد.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید
جهت دریافت اخبار تات لرستان در کانال ایتا کلیک نمایید
![photo_2024-06-30_22-21-08.jpg](/_lorestan/images/0/2/2/photo_2024-06-30_22-21-08.jpg)
![photo_2024-06-30_22-21-14.jpg](/_lorestan/images/0/2/2/photo_2024-06-30_22-21-14.jpg)
![photo_2024-06-30_22-21-23.jpg](/_lorestan/images/0/2/2/photo_2024-06-30_22-21-23.jpg)
![photo_2024-06-30_22-21-44.jpg](/_lorestan/images/0/2/2/photo_2024-06-30_22-21-44.jpg)